У четвер, 12 липня, запрошуємо на презентацію меню з сезонної лохини. В цей вечір шеф-кухар Джанні Тота буде дивувати авторськими стравами:
· Суп з лохини з сиром Маскарпоне і лимонним сорбетом;
· Желе з Prosecco з пюре з лохини і вершково-лікерним кремом;
· Тарт з лохиною з вершковим кремом і лимонною цедрою.
На гостей вечора чекає частування від ресторану: піца з лохиною, малиною, шоколадом і сиром Страчателла з власної сироварні Fabius. Рекомендуємо доповнити сезонні страви Blueberry sauer або лимонадом з лохиною.
Початок презентації о 19.00.
Резерв столів: (050) 324-40-46; (067) 632-84-17.
Fabius – більше, ніж ресторан!
Чекаємо Вас за адресою: Столичне шосе, 70.