Авторські новинки сезонного меню

Рекомендуємо спробувати оригінальні кулінарні новинки сезонного меню від шеф-кухаря Ігоря Каленіченко:

- Буряковий мільфей з мусом з козячого сиру з волоським горіхом і руколою;
- Фуа-гра з журавлинним соусом і цибульним чатні;
- Крем-суп з кукурудзи гриль з крабом;
- Різотто з гребінцем;
- Котлети з дикого кабана з ожиновим соусом;
- Філе качки з соусом Кассіс;
- Телячі щоки з гарбузовим пюре з соусом Бордо;
- Сібас з капоната з овочів і піною Мартіні Бьянко.

Ознайомитися з усіма авторськими новинками можна в розділі меню.

Резерв столів: (050) 324-40-46; ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ (067) 632-84-17.

Fabius - більше, ніж ресторан!

Чекаємо Вас за адресою: Столичне шосе, 70.

adm_root