Устричний вікенд

Тільки з 25 по 27 січня можна продегустувати авторське устричне меню від шеф-кухаря ресторану Fabius Ігоря Каленіченко:

Запечені устриці Рокфеллер у вершковому соусі зі шпинатом;
Салат Панцанела з хрусткими устрицями і дресінгом з анчоуса;
Тріо устриць Фін Де Клер, Жилардо і Тарбур’єш з винним і гострим малиновим соусом.

Також у ці дні діє спеціальна пропозиція на дюжину і півдюжини устриць.

Резерв столів: (050) 324-40-46; ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ (067) 632-84-17.

Fabius – більше, ніж ресторан!

Чекаємо Вас за адресою: Столичне шосе, 70.

adm_root