Lobster Week

З 25.02 по 3.03 дегустуйте усією родиною страви з лобстера в авторському виконанні шеф-кухаря Ігоря Каленіченко у поєднанні з вишуканим вином, підібраним сомельє ресторану.

Вам обов’язково сподобається:

• Тартар з лобстера і авокадо з заправкою з домашнього майонезу, ікрою лосося, маш-салатом і яблуком;
• Брускета з лобстером фламбе, ікрою Тобіко, трюфельним кремом і руколою;
• Кукурудзяний крем-суп з лобстером і біск-піною;
• Цитрусовий салат з лобстером, авокадо, мікс-салатом, селерою і манго-медовою заправкою;
• Папарделле Альфредо з лобстером, приготованим на грилі;
• Різотто з лобстером, сиром Маскарпоне і аспарагусом;
• Піца Араго з лобстером, трюфельним ароматом, руколою та їстівним декором у вигляді золотого листа;
• Живий лобстер: Термідор / Гриль / Відварений.

Резерв столів: (050) 324-40-46; ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ (067) 632-84-17.

Fabius – більше, ніж ресторан!

Чекаємо Вас за адресою: Столичне шосе, 70.

adm_root